Η χθεσινή νίκη του Λαυρίου επί του ΚΑΟΔ και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μπορεί να χαρακτηρίστηκε από ευκολία, λόγω και των πολλών απουσιών του αντιπάλου, όμως δεν παύει να αποτελεί μια ιστορική στιγμή για το συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής. Πρόκειται για την πρώτη νίκη στην ιστορία του συλλόγου επί αντιπάλου από την Α1, η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε και από πρόκριση στον θεσμό του Κυπέλλου. Ο κόουτς των “κυανοκίτρινων” Χρήστος Σερέλης, μιλώντας στο “basketblog”, κράτησε πάντως χαμηλούς τόνους και τόνισε πως μεγάλο στοίχημα για το Λαύριο είναι ο επόμενος αγώνας με τον Κολοσσό Ρόδου.

“Είναι σίγουρα μια σημαντική νίκη από πλευράς ιστορικής αξίας, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΚΑΟΔ ήταν ελλιπέστατος και σίγουρα δεν ήταν ένα ματς που μετρήσαμε τις δυνάμεις μας”, τόνισε ο πάντα… προσγειωμένος Χρήστος Σερέλης και πρόσθεσε: “Σίγουρα απέναντι στον Κολοσσό τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά και αποτελεί στοίχημα για εμάς να καταφέρουμε να κοντράρουμε μια πλήρη ομάδα της Α1 με γεμάτο ρόστερ”.
Οι παίκτες του Λαυρίου είχαν χθες την ευκαιρία να ξεκουραστούν (ρεπό) και από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις και στη συνέχεια της προετοιμασίας τους.