Αγώνας… δρόμου ξεκινά στον ΟΦΗ, προκειμένου να προλάβει η διοίκηση του συλλόγου να… χτίσει το ρόστερ και να είναι έτοιμη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι ιθύνοντες των Κρητικών έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους καθώς καλούνται να σχεδιάσουν από το… μηδέν την ομάδα, μιας και κανείς δεν είναι δεδομένος. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για την εύρεση του προπονητή και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, ενώ στις προθέσεις της διοίκησης είναι η παραμονή τουλάχιστον τριών – τεσσάρων παικτών απο τον περσινό βασικό κορμό.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας, σύμφωνα με το “gentikoule.gr“, βρίσκεται ο Δημήτρης Καραδολάμης, τον οποίο ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του. Ο 25χρονος άσσος που ήταν από τα βασικά… γρανάζια της περσινής ομάδας, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, όμως οι “μελανόλευκοι” του ετοιμάζουν πρόταση παραμονής και αισιοδοξούν  για την θετική του απάντηση.

Παράλληλα, έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις και με άλλους παίκτες και δεν αποκλείεται εντός της νέας εβδομάδας να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.