Τη Δευτέρα (31/12), εκπνέει η διορία για την απόκτηση ενός ελεύθερου Έλληνα παίκτη και στη Νίκη Βόλου, που είναι δεδομένη η ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ κάνουν την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση ενός παίκτης που σίγουρα θα βοηθήσει στη προσπάθεια για παραμονή.

Οι ιθύνοντες των “κυανόλευκων” έχουν προσεγγίσει τον Δημήτρη Μπόγδανο, του έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας και αναμένουν άμεσα την τελική του απάντηση. Ο 37χρονος Βολιώτης πάουερ φόργουορντ, με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία, αγωνίστηκε πέρσι στη τοπική Μεταμόρφωση από την οποία και έμεινε ελεύθερος.

Λάρισα, Ιωνικός Ν.Φ, Τρίκαλα, Ολύμπια Λάρισας, Πανόραμα, Γυμναστικός Λάρισας και Ηρακλής είναι οι ομάδες που έχει φορέσει τη φανέλα τους ο Μπόγδανος, ο οποίος μέχρι τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει εάν θα αγωνιστεί και σε ομάδα της γενέτειρας του.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Ζαφειρούδης και οι παίκτες του έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, εν μέσω όμως αρκετών δυσκολιών, που έχουν να κάνουν με το γήπεδο. Το κλειστό της Νέας Ιωνίας χρησιμοποιείται τις τελευταίες ημέρες για αγώνες βόλεϊ και έτσι οι “κυανόλευκοι” αναγκάζονται να κάνουν προπόνηση σε άλλα κλειστά της περιοχής.