Έντονη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο Ψυχικό. Οι ιθύνοντες των νεοφώτιστων ανεβάζουν… στροφές ενόψει του σχεδιασμού του ρόστερ για τη νέα χρονιά και ήδη έχουν προχωρήσει στις πρώτες κρούσεις σε αθλητες που τους ενδιαφέρουν. Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Διονύσης Καπινιάρης. Ο 21χρονος πλέι μέικερ, πραγματοποίησε πέρσι εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα των Ικάρων Σερρών και από τη στιγμή που μένει ελεύθερος έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Α2.

Το Ψυχικό φέρεται να κάνει επίσημη κρούση στον παίκτη και το θέμα προχωράει με γοργούς ρυθμούς, τη στιγμή πάντως που υπάρχουν και άλλες ομάδες (όπως το Παγκράτι) που φλερτάρουν έντονα με τον ταλαντούχο πλέι μέικερ.

Από εκεί και πέρα σε καλό δρόμο βρίσκεται και το θέμα της μεταγραφής του Χρήστου Λάκκα για μια επιπλέον λύση στη θέση “1”, ενώ έχει γίνει και μια διερευνητική επαφή με τον Μπάμπη Σαμοθράκη που εντυπωσίασε φέτος με τα χρώματα του Φιλαθλητικού, χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι ουσιαστικότερο…

Από τα μεταγραφικά θέματα που μοιάζουν… τελειωμένα είναι του νεαρού φόργουορντ (19, 2.03), Πάνου Φιλιππάκου από τον Δούκα.