Ο Φιλαθλητικός έχει βάλει πλώρη για να γεμίσει το “οπλοστάσιο” του με νέα, ταλαντούχα παιδιά και ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμη μια τέτοια περίπτωση στο ρόστερ του.

Η ομάδα του Ζωγράφου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χρήστο Σκάνδαλο, έναν ιδιαίτερα ελπιδοφόρο πλέι μέικερ ο οποίος φέρεται να είναι σε θέση να καλύψει άμεσα το κενό του Νίκου Γκίκα στη περιφέρεια.

Ο 18χρονος γκαρντ, ύψους 1.90, απασχόλησε πρόσφατα και την ΑΕΚ, όμως πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται πιο κοντά σε συμφωνία με τον Φιλαθλητικό που αρέσκεται να επενδύει στο… νέο αίμα.

Ο Σκάνδαλος, αγωνίστηκε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον Εργοτέλη και παρά το νεαρό της ηλικίας του πήρε την προηγούμενη σεζόν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο ηγέτης και πρώτος σκόρερ της Εφηβικής ομάδας των Κρητικών, η οποία έφτασε δύο συνεχόμενες χρονιές στους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι επαφές του Φιλαθλητικού για την απόκτηση του παίκτη βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρξει “χάπι εντ” μέσα στις επόμενες ημέρες.