Η Δόξα Λευκάδας ολοκλήρωσε τους φιλικούς της αγώνες στη Πάτρα, στα πλαίσια του τουρνουά του Προμηθέα (απολογισμός μια νίκη και δύο ήττες) και ο προπονητής της Γιώργος Ζαφειρούδης έκανε ένα… μίνι απολογισμό, καθώς και κάποιες εκτιμήσεις για το νέο πρωτάθλημα της Α2: “Είμαστε σε καλό δρόμο. Το συμπέρασμα για την ομάδα μας είναι ότι κάθε ημέρα παρουσιάζεται καλύτερη. Το δεύτερο συμπέρασμα, αυτό που έχει να κάνει με το πρωτάθλημα, είναι ότι θα είναι λίγο διαφορετικό απ’ ότι περίμενα στην αρχή. Βλέποντας το Λαύριο που κατέκτησε το τουρνουά, μπορώ να πω ότι θα γίνει ένα πρωτάθλημα με περισσότερες ανταγωνιστικές ομάδες σε σχέση με όσα είχα υπολογίσει και αυτό σημαίνει ότι μειώνεται ο αριθμός των νικών που απαιτείται για την άνοδο. Μιλώντας και με τους συναδέλφους εκεί, συμφωνήσαμε ότι πάει να γίνει ένα πρωτάθλημα για 18 νίκες”, τόνισε στο lefkadaweb.gr, ο προπονητής της Δόξας και πρόσθεσε αναλύοντας το σκεπτικό του για το φετινό πρωτάθλημα:

“Όσο μειώνεται ο αριθμός νικών, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες να προκύψουν αουτσάιντερ. Τώρα, το αν η Δόξα είναι φαβορί ή αουτσάιντερ δεν νομίζω ότι μπορούμε να το πούμε αυτή τη στιγμή. Στη λογική των νικών, εμμένω στη σκέψη την δική μου, που λέει ότι εφόσον μπορέσουμε και κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας είμαστε πιο κοντά. Γιατί είναι άλλο να ψάχνεις επτά “διπλά” και άλλο πέντε. Το σίγουρο είναι ότι οι ομάδες θα είναι ανταγωνιστικές. Βλέπουμε και ότι συνεχίζονται οι μεταγραφές από κάποια σωματεία, που ήταν της επονομαζόμενης “δεύτερης κατηγορίας”, οπότε πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα…”.
Ανοιχτό πάντως είναι το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ και είναι ένα θέμα που συζητήθηκε χθες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας, παρουσία και του Ζαφειρούδη.