Η νίκη στη Κρήτη επί του ΟΦΗ μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ήταν η τρίτη συνεχόμενη για το Ψυχικό, το οποίο διατηρήθηκε σε απόσταση ενός πόντου από τη δεύτερη προνομιούχο θέση και θεωρητικά έχει βάσιμες ελπίδες για το… θαύμα της ανόδου. Η καλή ψυχολογία έχει επιστρέψει στα Βόρεια Προάστια, όμως το πρόβλημα για τον Γιώργο Ρεμεντέλα και τους παίκτες του είναι η απραξία που ακολουθεί.

Οι “κυανοκίτρινοι” θα μείνουν περίπου 20 ημέρες χωρίς παιχνίδι, καθώς αυτό το Σάββατο (4/4) δεν παίζουν αφού θα πάρουν ένα ξεκούραστο “δίποντο” (με 20-0 το ματς με τον Ηλυσιακό). Στη συνέχεια ακολουθεί η δεκαπενθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος το οποίο επαναρχίζει στις 18 Απριλίου, με μια τριάδα αγώνων – φωτιά για το Ψυχικό που θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τη πρωτοπόρο Καβάλα (εκτός), τον Εθνικό (εντός) και τον Αρκαδικό (εκτός), ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζει στην έδρα του με τον Ηρακλή.

Το γεγονός ότι ακολουθεί ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα στο οποίο θα κριθεί και η άνοδος, προκαλεί έντονο “πονοκέφαλο” στον κόουτς Ρεμεντέλα που θα προσπαθήσει να κρατήσει όσο είναι δυνατόν σε αγωνιστική εγρήγορση τους αθλητές του το 20ημερό που μεσολαβεί μέχρι το μεγάλο ματς της Καβάλας. Οι παίκτες του Ψυχικού επέστρεψαν πάντως χθες (31/3) στις προπονήσεις μετά τι διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής τους, με μοναδικό απόντα τον τραυματία στο πόδι Σπύρου Πάνου.