Ο Νίκος Στυλιανού είναι ο τελευταίος χρονικά παίκτης που προστέθηκε στο ρόστερ του Κόροιβου και σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα της Αμαλιάδας, αλλά και στους στόχους της νέας σεζόν. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κύπριος γκαρντ:

Για τους λόγους που τον έκαναν να κλείσει στον Κόροιβο, τόνισε: “Μίλησα με τον προπονητή και με τη διοίκηση που μου έδειξαν από την αρχή πόσο με ήθελαν να έρθω στην ομάδα. Επίσης ήρθα σε επαφή και με μερικά από τα παιδιά που ξέρω από την ομάδα και άκουσα τα καλύτερα για το κλίμα, το πόσο οργανωμένος είναι ο σύλλογος και πόσο σωστή δουλειά γίνεται. Είναι μια ομάδα που έχει ψηλά τον πήχη για την φετινή χρονιά και όλα αυτά μαζί με έκαναν να έρθω εδώ να δουλέψουμε όλοι μαζί και να κάνουμε κάτι καλό. Ήταν μια πρόκληση για μένα το να έρθω εδώ”.

Για τις πρώτες εντυπώσεις επεσήμανε: “Είναι πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις σε όλους τους τομείς, ξεκινώντας από τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες και φτάνοντας μέχρι τον φροντιστή και τον φυσικοθεραπευτή. Το κλίμα μεταξύ μας είναι εξαιρετικό. Από την πρώτη μέρα ήταν όλοι κοντά μου για να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α2, σχολίασε: “Είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών γιατί αρκετοί που μέχρι πέρυσι ήμασταν Α1, ήρθαμε στην Α2. Έχουν δυναμώσει πολλές ομάδες και το πρωτάθλημα θα είναι ισχυρό”.

Για το αν ο Κόροιβος μπορεί να πρωταγωνιστήσει: “Όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά είναι καλοί παίκτες και έχουν βοηθήσει τις ομάδες τους να ανέβουν”.

Για την πόλη της Αμαλιάδας ανέφερε: “Η Αμαλιάδα είναι μια μικρή, επαρχιακή πόλη,  ιδανική για να παίζεις μπάσκετ και να δουλέψεις σωστά και επαγγελματικά. Είναι μέρος που βοηθάει να καθαρίσεις το μυαλό σου και να αφοσιωθείς στο μπάσκετ”.
Καταλήγοντας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας: “Θα δώσουμε το 100% για την ομάδα και τους περιμένουμε να μας στηρίξουν σε όλο το πρωτάθλημα καθώς είναι πολύ δύσκολο και είναι σημαντικό να τους έχουμε δίπλα μας. Μπορεί να μας δώσει την ώθηση να πάρουμε τα παιχνίδια που θέλουμε”.