Στο Παγκράτι συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς ο σχεδιασμός της ομάδας, με τον Απόστολο Τσιπίδη να αναλαμβάνει καθημερινά πρωτοβουλίες για την καλύτερη δυνατή θωράκιση των “ροσονέρι” σε όλα τα επίπεδα και όλα τα πόστα. Έτσι, ο χρηματοδότης του συλλόγου βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκε με τον Λευτέρη Κακιούση, στον οποίο και πρότεινε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, στο πλευρό του κόουτς Δημήτρη Λιόγα που ήδη έχει ανανεώσει την παραμονή του.

Στόχος του ισχυρού άνδρα του Παγκρατίου είναι να δημιουργήσει μια τετράδα… επιτυχιών, η οποία θα αποτελείται εκτός από τον ίδιο και τον Κακιούση, στον οποίο τρέφει μεγάλη εμπιστοσύνη και από τους Βλάντο Πέτροβιτς και Δημήτρη Δέσπο, ώστε να ξαναβρεθούν μαζί οι άνθρωποι που οδήγησαν το 2009 τον Ηρακλή στην Α1.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παγκρατίου ο Κακιούσης βλέπει με θετικό μάτι αυτή την προοπτική και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να απαντήσει τον Απόστολο Τσιπίδη, ενώ έχουν γίνει σημαντικές επαφές με τον Δημήτρη Δέσπο. Όσο αφορά τον Βλάντο Πέτροβιτς, αυτός θα βρίσκεται εντός της εβδομάδας στα γραφεία του συλλόγου…