Η δυναμική επιστροφή του Δούκα στην Α2, φαίνεται και από τις εξαιρετικές κινήσεις της διοίκησης στο μεταγραφικό κομμάτι, μπαίνοντας επίσης στον «χορό» μίας πολύ ανταγωνιστικής κατηγορίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Αμαρουσίου, έφτασε στο σημείο να «κρούσει» την πόρτα του Γιάννη Καλαμπόκη, επιθυμώντας να ισχυροποιήσει έτι περισσότερο την περιφερειακή της γραμμή με τον πολύπειρο γκαρντ.

Ο κάτοχος χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ανδρών (2009, Κατοβίτσε), δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με θητεία σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Ίκαρο Καλλιθέας, Κολοσσό, Ρέθυμνο, Άλμπα Βερολίνου και Μπενετόν Τρεβίζο, είναι κατανοητό πως ένας παίκτης της ποιότητας και των παραστάσεών του θα έδινε ακόμη μεγαλύτερη «αίγλη» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με τα «βλέμματα» δικαίως να αρχίζουν να στρέφονται ακόμη περισσότερο προς αυτή. Στα 36 του χρόνια, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί σε αυτή, καθώς εκτός από τον Δούκα, η Δόξα Λευκάδας επίσης είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του.

Τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο, πρόταση έχει από το σύλλογο των Βορείων Προαστίων, εξετάζοντας πολύ σοβαρά την περίπτωση να είναι αυτός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.