Παρά την κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Νίκη Βόλου, τα Τρίκαλα ξεπέρασαν – έστω και δύσκολα – και το εμπόδιο του Αρκαδικού και πέτυχαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη, η οποία τους έφερε στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο κόουτς των Θεσσαλών Γιάννης Τζήμας, δεν έδειξε πάντως να… ενθουσιάζεται από την θετική μέχρι στιγμής συγκομιδή της ομάδας του και υπογράμμισε με τον δικό του τρόπο, ότι πρώτος και βασικός στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής: “Επειδή ρεαλιστικά δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει ότι νίκη σαν την σημερινή κάνουμε είναι χρυσή για να σωθεί η ομάδα όσο πιο γρήγορα μπορεί. Πρώτα σώζεις το τομάρι σου και μετά διεκδικείς και κάτι παραπάνω. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Στόχος η επιβίωση και ο επόμενος αγώνας”, τόνισε ο Τζήμας και πρόσθεσε:

“Βγάλαμε καρδιά, ψυχή και πείσμα και αν δεν τρώγαμε στο τέλος τους δέκα πόντους θα είχαμε κρατήσει για μία ακόμη φορά μια ομάδα κάτω από εξήντα πόντους. Είναι αδιανόητο όμως εμείς και ο Βόλος να είμαστε οι μοναδικές ομάδες που έπαιξαν Τετάρτη και Σάββατο. Η ομάδα μας ήταν καταπονημένη, με δύο αθλητές να έχουν πυρετό, άλλοι δύο τραβήγματα και οι υπόλοιποι κουρασμένοι…

Τέλος αφιέρωσε την νίκη επί του Αρκαδικού, στον συνεργάτη του Μάκη Αλεξίου: “Όταν κερδίζεις και μάλιστα δύσκολα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Αυτή την εβδομάδα ειδικά, θέλω να πω συγχαρητήρια στον Μάκη Αλεξίου ο οποίος δούλεψε νυχθημερόν για να βγάλει το σκάουτινγκ και του αφιερώνω την νίκη”.