Ο Απόστολος Τσιπίδης έκανε δυναμικό… μπάσιμο στο Παγκράτι, με την παραμονή του Δημήτρη Λιόγα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και την ανακοίνωση της απόκτησης του Βλάντο Πέτροβιτς. Οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ θα συνεχιστούν, όμως παράλληλα το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί και στην παραμονή των παικτών του περσινού βασικού κορμού, οι οποίοι τράβηξαν και όλο το… κουπί σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην Α2.

Εισήγηση του Δημήτρη Λιόγα είναι η ανανέωση των συμβολαίων των… παλιών και η διοίκηση βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους αθλητές, ενώ ήδη έχει κάνει τις πρώτες ουσιαστικές συζητήσεις με τους Γιάννη Δημάκο (ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και ομάδων της Α1) και Σάκη Βεσκούκη. Οι επαφές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και με τους υπόλοιπους αθλητές, με σαφή πρόθεση των “ροσονέρι” να κρατήσουν την… βάση τους.

Μετά από αρκετό καιρό πάντως, ένας άνεμος… αισιοδοξίας πνέει στην ιστορική Αθηναϊκή ομάδα, η οποία ενδεχομένως φέτος να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την παραμονή τη στην κατηγορία.