Μετά από μια άκρως πετυχημένη σεζόν στα πέρατα της Β’ Εθνικής, ο Αίας Ευόσμου εκκινεί από σήμερα (24/6) το μεταγραφικό του σχεδιασμό για το επίπεδο της Α2 Ανδρών, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τίμου Πετράκη!

Ο νεαρός γκαρντ αγωνίστηκε τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στην τρίτη τη τάξει εθνική με τα χρώματα των Μαχητών Πεύκων και πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του με την αρμάδα από τον Εύοσμο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Τίμος Πετράκης 23 χρόνων με ύψος 1,95 και καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης είναι το νέο απόκτημα της ομάδας μας.

Ο χαρισματικός guard αγωνίστηκε με επιτυχία την περίοδο 21-22 στην ομάδα των Πεύκων.

Του ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

Αναλυτικά το αντίο των Μαχητών:

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΜΩΝ

Ο Τίμων Πετράκης ήρθε στην ομάδα μας πριν από 2 χρόνια όταν και αγωνιζόταν σε ομάδα της Α’ ΕΚΑΣΘ. Στην ομάδα μας με τη σκληρή του δουλειά κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή και επάξια πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής με ανάλογες μάλιστα καλές εμφανίσεις. Η πολύ καλή του παρουσία σε αυτά τα 2 χρόνια στην Β Εθνική επιβραβεύτηκε με την προσφορά συμβολαίου από ομάδα της Α2.

Ο Τίμων είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας της ομάδας μας που είναι να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές και να αποτελεί το “μονοπάτι” είτε προς μια μεταγραφή σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας είτε σε μια αγωνιστική άνοδο με νεανικό ρόστερ.

Συγχαρητήρια Τίμων. Το αξίζεις. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα σου ομάδα».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης:

«Ο σύλλογος των Πεύκων έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως μία από τις καλύτερες ομάδες ανάδειξης και βελτίωσης παικτών. Κύριο λόγο σε αυτό έχει η σωστή και οργανωμένη δουλειά αλλά και η εμπιστοσύνη στους νέους αθλητές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αλλά και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν αυτά τα 2 χρόνια».