Χωρίς ιδιαίτερη… βιασύνη, ξεκίνησε στις Σέρρες ο σχεδιασμός των Ικάρων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση του συλλόγου είχε μια πρώτη συνάντηση όπου συζητήθηκαν οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η ομάδα την καλοκαιρινή περίοδο. Ο περιορισμός του μπάτζετ και η τακτοποίηση όλων των οικονομικών εκκρεμοτήτων από τη φετινή σεζόν είναι οι άμεσες προτεραιότητες της διοίκησης, η οποία αναμένεται να έχει και νέο συμβούλιο τις επόμενες ημέρες.

Δεδομένων των γενικότερων οικονομικών δυσκολιών, οι Σερραίοι θα ακολουθήσουν “σφιχτή” οικονομική πολιτική, με την προοπτική πάντως να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Όπως όλα δείχνουν θα στηριχθούν σε μεγάλο βαθμό σε νέα παιδιά, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον κόουτς Στάθη Καμαράκη, με τον οποίο θα υπάρξει μια επαφή προς το τέλος του μήνα.

Εξάλλου, ένας από τους παίκτες που θα αποτελέσουν παρελθόν από τους Ικάρους είναι ο Γιώργος Κουκάς. Ο 28χρονος γκαρντ, θα αναζητήσει τη συνέχιση της καριέρας του σε ομάδα της πρωτεύουσας, καθώς η συνέχεια των σπουδών του τον αναγκάζει να επιστρέψει στην Αθήνα για τον φετινό χειμώνα.