Ο Γιώργος Γκιουζέλης πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου, με τον νεαρό “ψηλό” να έχει για πρώτη φορά μεγάλο ρόλο και χρόνο σε ομάδα και να τον αξιοποιεί σε βαθμό τέτοιο που προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του basketblog.gr, θερμό ενδιαφέρον για τον 20χρονο σέντερ έχει δείξει ο Κόροιβος αλλά και το Ψυχικό. Ο Κόροιβος επιστρέφει φέτος στην Α2 μετά και τον υποβιβασμό του από τα σαλόνια της Basket League θέλει να δημιουργήσει ένα νεανικό και ανταγωνιστικό ρόστερ. Για το λόγο αυτό δόθηκαν τα “κλειδιά” του συλλόγου στον Κώστα Σορώτο, ο οποίος με τη σειρά του ενδιαφέρεται για τον Γκιουζέλη, περιμένοντας από το νεαρό να τον ακολουθήσει στην ομάδα της Αμαλιάδας μετά και την κοινή τους πορεία στη Δάφνη Δαφνίου.

Ενδιαφέρον όμως υπάρχει και από το Ψυχικό, με την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα να θέλει να δώσει χώρο και χρόνο σε νέους παίκτες και ο Γκιουζέλης βρίσκεται στη σχετική λίστα της ομάδας των Βορείων Προαστίων. Τα βλέμματα όμως στον Γκιουζέλη έχουν στραφεί και από το Βορρά, μιας και ο νεοφώτιστος Χαρίλαος Τρικούπης ψάχνει έναν νεαρό “ψηλό” που θα μπορέσει να δώσει τις απαραίτητες βοήθειες και παράλληλα θα βελτιωθεί ο ίδιος ατομικά και ομαδικά και ο Γκιουζέλης φαντάζει μία τέτοια επιλογή.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το ενδιαφέρον και από πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής, όπως και της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, της Δάφνης Δαφνίου. Οι Χαϊδαριώτες έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και θα ήθελαν να διατηρήσουν τον Γκιουζέλη στο ρόστερ τους, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει σε περαιτέρω συζητήσεις.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει γνωστό το μέλλον του νεαρού, ταλαντούχου “ψηλού”, ο οποίος φαίνεται πως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ικανότητες του.