Το Ψυχικό αποδείχθηκε πολύ σκληρό για να πεθάνει στην Ελευθερούπολη, καθώς υποχρέωσε τους γηπεδούχους στην πρώτη εντός έδρας ήττα τους σε όλη τη σεζόν και μετέφερε τη σειρά σε 5ο ματς, στο γήπεδό του. Ο Γιώργος Ρεμεντέλας δεν πετάει βέβαια στα σύννεφα, καθώς γνωρίζει καλά ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά η μία με την άλλη και το Σάββατο (21/5) προβλέπεται άλλο ένα “κλειστό” ματς…

«Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τη ψυχολογία των παιδιών μετά την ήττα και το δείξανε τα παιδιά, που ανέκαμψαν πνευματικά. Κάναμε σχεδόν τέλειο 1ο ημίχρονο, αλλά ήταν φυσιολογικό να ανακάμψει η Ελευθερούπολη. Το ματς εξελίχθηκε σε ροντέο στο τέλος και κρίθηκε σε μία λεπτομέρεια. Είναι μία σειρά που τιμάει τα Playoffs και την κατηγορία, γίνονται φοβερά παιχνίδια», τόνισε ο Γιώργος Ρεμεντέλας.

«Το ματς ήταν θέμα μενταλιτέ. Μας βγήκε μία βιασύνη να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια, γύρισαν το παιχνίδι και στο τέλος κρίθηκε και στην τύχη. Θα πρέπει να δουλέψουμε στο ψυχολογικό τομέα πιο πολύ, για να δώσουμε ένα παιχνίδι που είναι τελικός σε δύο μέρες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών: