Το γράψαμε; Ισχύει!
Το οπλοστάσιο του Δημήτρη Λιόγα αρχίζει να γεμίσει σιγά – σιγά με τον έμπειρο προπονητή να βλέπει με ικανοποίηση να κλείνουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Το Παγκράτι δεν έχασε χρόνο και μετά τον Σωκράτη Γκιζογιάννη προσέθεσε στο δυναμικό του ακόμα έναν ικανό σκόρερ.

Ο λόγος για τον Δήμο Φωτίου, ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους “ροσονέρι”. Ο προπονητής του Παγκρατίου εξέταζε σοβαρά την περίπτωσή του εδώ και αρκετό καιρό, όπως σας είχε ενημερώσει το basketblog.gr από τις 15/08 (“Στο “στόχαστρο” ο Φωτίου”).

Ο δυναμικός φόργουορντ έρχεται για να προσθέσει εμπειρία και σκοράρισμα από την περιφέρεια “λύνοντας τα χέρια” του κόουτς Δημήτρη Λιόγα, που θα έχει ακόμα έναν πρωταγωνιστή στη διάθεσή του στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ο 30χρονος παίκτης έχει πολυετή εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες καθώς έχει φορέσει τη φανέλα των Αλίμου (Α2), Ιωνικού Ν.Φ. (Α1), Ιωνικού Νικαίας (Β’ Εθνική), Περιστερίου (Β’ Εθνική), Σπόρτιγκ (Α2), Νήαρ Ηστ (Α2), Αιγάλεω (Α2), Χαλκίδας (Γ’ Εθνική) και Λιβαδειάς (Γ’ Εθνική).

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για ένα χρόνο με τον αθλητή Δήμο Φωτίου (1,97).

Ο 30χρόνος φόργουορντ αποτελεί τον εκλεκτό του Δημήτρη Λιόγα για την θέση του σμολ φόργουορντ, καθώς αποτελεί παίκτη με εξαιρετικό σουτ. Έτσι έπειτα από ενέργειες του χρηματοδότη του τμήματος μπάσκετ Κου Νίκου Μπογονικολού ο έμπειρος φόργουορντ αποτελεί παίκτης της ομάδας μας.

Την περσινή χρονιά ο Φωτίου βρέθηκε στην Λιβαδειά και την Γ’ Εθνική από όπου αποχώρησε για προσωπικούς λόγους στη μέση της σεζόν ενώ στη συνέχεια προπονούνταν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λιόγα.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Άλιμο πριν μετακομίσει στον Ιωνικό Ν.Φ και στην Α1, και στην συνέχεια στον Ιωνικό Νικαίας. Στη συνέχεια βρέθηκε στην Α2 και τον Σπόρτιγκ όπου ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, ενώ ο επόμενος του σταθμός ήταν η Νήαρ Ήστ. Πριν μεταγραφεί στην Λιβαδειά αγωνίστηκε σε Αιγάλεω και Χαλκίδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παγκρατίου τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι το Παγκράτι και σε αυτό βοήθησε τα μέγιστα η παρουσία του Δημήτρη Λιόγα με τον οποίο έχω συνεργαστεί άλλες δυο φορές. Την απόφαση μου ενθάρρυνε το περσινό “θαύμα” της παραμονής της ομάδας, το οποίο έζησα από κοντά και θα κάνω τα πάντα να μην ξανά βιώσει το Παγκράτι τέτοιο κίνδυνο”