Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια των Μαχητών Δόξας Πεύκων, καθώς ο πρώην παίκτης και παράγοντας του συλλόγου, Θανάσης Κρητικόπουλος, έχασε μετά από έναμιση χρόνο τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Θανάσης Κρητικόπουλος υπήρξε κατά το παρελθόν παίκτης και παράγοντας της ομάδας, ενώ μετά την συγχώνευση των Μαχητών Πεύκων με τη Δόξα Ρετζικίου το 2012 πήρε την τιμητική θέση του προέδρου του Δ.Σ, δίνοντας έμφαση στα τμήματα υποδομής. H κηδεία του εκλιπόντος έγινε το Σάββατο (16/01, 16.30) στον Ιερό Ναό των Δώδεκα Αποστόλων στα Πεύκα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Στο πένθος βυθίστηκαν όλοι στα Πεύκα, μια και ο δικός μας Θανάσης Κρητικόπουλος δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Ο Θανάσης από μικρός ήταν κοντά στην ομάδα, μια και ο πατέρας του πάτηρ Ιωάννης ήταν από τους πρωτεργάτες της ομάδας των Μαχητών Πεύκων. Αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ομάδες του σωματείου μέχρι και το εφηβικό και στη συνέχεια βοήθησε από παραγοντικό πόστο. Μάλιστα,στη συγχώνευση (Μαχητές Πεύκων-Δόξα Ρετζικίου) το 2012 πήρε την τιμητική θέση του προέδρου του Δ.Σ. και ασχολήθηκε κυρίως με τα τμήματα υποδομής μας. Ο Θανάσης ήταν ένα ευγενικό παιδί με ανησυχίες και άποψη. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πάλεψε σκληρά με την επάρατη νόσο με μεγάλη υπομονή, επιμονή και πίστη στο Θεό. Η απώλειά του είναι τεράστια για όλους μας κοντά στο σωματείο. Αγαπημένε, φίλε μας Θανάση, «Καλό Παράδεισο». Ξέρεις ότι θα μας λείψεις και ξέρουμε ότι θα μας καμαρώνεις από εκεί ψηλά”.