Στον ΟΦΗ δεν θέλουν να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο χωρίς πρώτα να κλείσουν τις φετινές εκκρεμότητες και έτσι η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για εύρεση λύσης σχετικά με τα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες.

Οι ιθύνοντες των Κρητικών ξεκίνησαν μια σειρά επαφών με αθλητές που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας, σε μια προσπάθεια να γίνουν οι απαραίτητοι διακανονισμοί και να μειωθούν έτσι τα χρωστούμενα.

Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Καραδολάμη, ο οποίος δέχθηκε συγκεκριμένη πρόταση για καταβολή των χρημάτων που του οφείλονται και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει την απάντηση του. Συνέχεια παίρνει ο Βασίλης Κιτσούλης, επίσης εκ των πρωταγωνιστών της επίτευξης του στόχου της ανόδου, ο οποίος θα συναντηθεί με τους επικεφαλής της επιτροπής μπάσκετ, οι οποίοι θα του προτείνουν διακανονισμό των οφειλομένων.

Η επιλογή των δύο παικτών δεν είναι… τυχαία, καθώς βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ανάλογες συζητήσεις θα γίνουν πάντως και με άλλους παίκτες, όπως και με τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Φώτη Τακιανό, για τον οποίο υπάρχει θετική διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας.