Το τέλος Ιουλίου πλησιάζει, οπότε και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σχετικά με το ποιές ομάδες θα πάρουν μέρος στην φετινή Α2. Έτσι όπως εξελίσσονται οι… καραμπόλες, εκτός της Νίκης Βόλου η οποία θα προβιβαστεί, παίρνοντας τη θέση του Αμαρουσίου, που εκτός δραματικού απροόπτου θα παίξει στην Β’ Εθνική, στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία επιστρέφει και ο Κόροιβος.

Η ομάδα της Αμαλιάδας που τερμάτισε πέμπτη στη Β’,  θα πάρει τη θέση του Πανελληνίου, είτε αυτός παίξει τελικά σε χαμηλότερη κατηγορία, είτε στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στον Κόροιβο βρίσκονται πλέον σε διοικητική ετοιμότητα για τον επικείμενο προβιβασμό τους και το θέμα συζητήθηκε εκτενώς στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο, κατά το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν μετά τα τέλη Ιουλίου την επίσημη τοποθέτηση της Ομοσπονδίας για την επιβεβαίωση της ανόδου τους, ενώ αναγκαστικά μέχρι τότε, όλα τα αγωνιστικά θέματα παραμένουν… παγωμένα. Από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί ο προβιβασμός, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για να κλείσει το θέμα του προπονητή, αλλά και για την παραμονή κάποιων παικτών από τον περσινό βασικό κορμό.