Μετά τον Δημήτρη Καραδολάμη, ακόμη ένας παίκτης από τον βασικό κορμό του ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία διακανονισμού με την ομάδα, για τα χρήματα που του οφείλονται από την φετινή σεζόν.

Ο λόγος για τον Βασίλη Κιτσούλη, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση που είχε γίνει, συμβάλλοντας έτσι στο κλείσιμο ενός ακόμη σημαντικού προβλήματος.

Ο Κιτσούλης που βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής, φέρεται να παραιτήθηκε (σύμφωνα με το gentikoule.gr) και ενός μέρους των χρημάτων που του οφείλονταν, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα αλλά και την καλή του διάθεση να συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Το θέμα της παραμονής του στην ομάδα, όπως και του Καραδολάμη, βρίσκεται σε καλό δρόμο, όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει φυσικά το αν θα τηρηθούν όσα συμφωνήθηκαν με την Επιτροπή μπάσκετ.

Εκτός των δύο αθλητών, ο ΟΦΗ έρθει σε συμφωνία και με τον κόουτς Φώτη Τακιανό για τα φετινά χρωστούμενα, ενώ ανάλογες συζητήσεις θα γίνουν και με τους υπόλοιπους παίκτες, προκειμένου να κλείσουν οριστικά όλα τα φετινά ανοιχτά μέτωπα.