Όταν περιμένεις πέντε μήνες για να παίξεις μπάσκετ, μία εβδομάδα παραπάνω δεν… είναι τίποτα. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του Οίακα, ο οποίος άρχισε με ρεπό το πρωτάθλημα της Α2 και θα κάνει την επανεμφάνισή του το επερχόμενο Σάββατο (10/4, 17:00) με αντίπαλο την Καρδίτσα για την 7η αγωνιστική.

«Ολοκληρώσαμε τη δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων και εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε έπειτα από τόσους πολλούς μήνες», δήλωσε ο Κώστας Σιμιτζής. «Ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε όλοι υγιείς, να πάμε όσο γίνεται καλύτερα στο πρώτο παιχνίδι, κοιτάμε να το ευχαριστηθούμε», πρόσθεσε ο γκαρντ/φόργουορντ του Οίακα.

Ο Λευτέρης Κοκκάλας, ασίσταντ κόουτς της ομάδας, είπε από τη μεριά του: «Μετά από δύο εβδομάδες προπόνησης μπαίνουμε στην εβδομάδα πρωταθλήματος και περιμένουμε να εμφανιστούμε αξιοπρεπώς στο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη έπειτα από τόσους μήνες αποχής η επανένταξη των παικτών, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να εμφανιστούμε καλά στο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την απόφαση της να κατέβουμε στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλό για την πόλη».

Η ανακοίνωση του Οίακα για την επανεκκίνηση της Α2:

«Με την επανέναρξη των προπονήσεων, ήρθε και η ώρα των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα μας. Το πρωτάθλημα της Α2 ξεκιναει και πάλι το Σάββατο 3 Απριλίου 2021 , με την ομάδα μας όμως να μην αγωνίζεται καθώς ο αντίπαλός μας για την 6η Αγωνιστικη Κόροιβος Αμαλιάδας δεν θα συνεχίζει την τρέχουσα σεζόν. Έτσι λοιπόν η “Πρεμιέρα” για το 2021 μετατίθεται για το επόμενο Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στην Καρδίτσα με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Η διοίκηση με την μεγάλη στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων αλλά και αρκετών εκ των χορηγών μας, που στις δύσκολες αυτές εποχές αποφάσισαν να μην σταματήσουν να στηρίζουν την προσπάθεια μας, είναι εδώ και δίνουν τη δυνατότητα σε αθλητές και προπονητικό επιτελείο να δουλέψουν και να αγωνιστούν ξανά για το σύλλογό μας σε μια ιστορική χρονιά, καθώς φέτος κλείνουμε 50 χρόνια ιστορίας!

Σίγουροι πως ακόμα μια φορά θα βρούμε όλη την πόλη του Ναυπλίου αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολιδας στο πλευρό μας, θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να εκπροσωπήσουμε αντάξια την πόλη μας!

Είμαστε Όλοι Μαζί Οιακας…και είμαστε εδώ!».