Φτάσαμε στην αγωνιστική του πρωταθλήματος και η Νίκη Βόλου δεν έχει καταφέρει να γευτεί ακόμη τη χαρά της κατάκτησης ενός “ροζ φύλλου”.

Οι Θεσσαλοί βρίσκονται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογικά θέση και πλέον εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην απόκτηση παίκτη για την ενίσχυση της περιφερειακής τους γραμμής, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του κόουτς Γιώργου Ζαφειρούδη. Κάτι που δεν είναι πάντως εύκολη υπόθεση, μιας και τα οικονομικά είναι σαφώς περιορισμένα, όπως και οι προτεινόμενες λύσεις.

Οι νεοφώτιστοι θα το… ψάξουν πάντως το θέμα απόκτησης ενός γκαρντ, καθώς έχουν δικαίωμα για έναν ελεύθερο Έλληνα παίκτη που να μην έχει αγωνιστεί φέτος.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, μετά την ήττα από το Λαύριο, ακολουθεί ένα πρόγραμμα… Γολγοθάς για τη Νίκη, η οποία τη προσεχή Τετάρτη (5/12), θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στο Μετς, κόντρα στο Παγκράτι, ενώ το Σάββατο οι Βολιώτες δοκιμάζονται στο κλειστό του Ζωγράφου κόντρα στον ισχυρό Φιλαθλητικό.