Στην Α2 βρέθηκε ο Πανελευσινιακός μετά από τρεις σεζόν στην Basket League, αλλά όπως αναφέρει και ο Γιάννης Ευδαίμων στο ρεπορτάζ του «Πολλά τα ερωτηματικά στη νέα Α2» οι άνθρωποι των «σταχυοφόρων» δεν γνωρίζουν αν θα αγωνιστούν στην Α2, καθώς διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι πρέπει να παραμείνουν ΚΑΕ σε ένα αμιγώς ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, και θα περιμένουν τις εξελίξεις.

Έτσι και αλλιώς, είτε αγωνιστούν στη Α2 είτε στην Β’ Εθνική θα πρέπει να δημιουργήσουν ομάδα, και αυτή ξεκινάει από τον προπονητή, ο οποίος όπως τα σενάρια δείχνουν θα είναι ο Λευτέρης Τσαουσίδης. Ο Τσαουσίδης από το 2012 και μετά βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του Πανελευσινιακού, και δίπλα σε Γιώργο Σκαραφίγκα και Τζίμη Κουστένη, ενώ έχει διατελέσει και άμεσος συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη στον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου ήταν και προπονητής της εφηβικής ομάδας.

Στον Πανελευσινιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του, και αναμένεται να τον κρατήσουν ως πρώτο προπονητή στη νέα προσπάθεια που κάνουν για να ξαναφέρουν την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ.