Ο Χολαργός είναι μια από τις ελάχιστες βαθμολογικά “αδιάφορες” ομάδες της Α2, καθώς δεν έχει ελπίδες για κάποια θέση στα πλέι οφ, ενώ έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

  Το γεγονός αυτό αποτέλεσε – όπως όλα δείχνουν – βασική αιτία για να προχωρήσει η ομάδα των Βορείων Προαστίων στην αποδέσμευση ακόμη δύο παικτών. Έτσι, μετά τον Μάρκο Πόπαντιτς που αποχώρησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, παρελθόν αποτελούν και οι Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Γιώργος Τσιάκος. Και αν για τον δεύτερο η “ζημιά” είναι μικρή μιας και φέρεται να είχε τεθεί εκτός ομάδας τον τελευταίο καιρό (είχε 2,8 πόντους κατά μ.ο. σε 15 ματς), δεν ισχύει το ίδιο για τον 31χρονο Σερβοέλληνα γκαρντ, η απώλεια του οποίου αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο την ομάδα του Στέργιου Κουφού. Ο Μιλόσεβιτς είχε κατά μέσο όρο 15,5 πόντους και 5,1 ασίστ στα 22 ματς που αγωνίστηκε.
  Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η διοίκηση του Χολαργού δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση για τις αποχωρήσεις των τριών παικτών, που δεν υπολογίζονται για το αυριανό (19/4) εντός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Πανιώνιο. Αυτοί πάντως που έχουν κάθε δικαίωμα να “φωνάζουν” για την… λευκή πετσέτα που φαίνεται πως πετάει ο Χολαργός, είναι οι Ηρακλής και Δούκας. Ο “Γηραιός” είχε υποστεί στις αρχές του β΄ γύρου μια πολύ βαριά ήττα στον Χολαργό με 34 πόντους διαφορά (109-75), ενώ ο Δούκας πέρασε… δια πυρός και σιδήρου πριν λίγες ημέρες από το “Α. Τρίτσης” επικρατώντας 71-70