Στην Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται ο Αρκαδικός, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την άνοδο μετά την χθεσινή (2/5) του νίκη επί του Ψυχικού με 85-70. Ο πρόεδρος της ομάδας Τρίπολης, Μιχάλης Σμυρνιώτης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την άνοδο της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 και εμφανώς συγκινημένος έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες και τους προπονητές. Επίσης 

έκανε ιδική αναφορά στον πατέρα του και ιδρυτή της ομάδας του Αρκαδικού κ. Τάσο Σμυρνιώτη τόσο για την προσφορά του στην ομάδα όσο εν γένει και για την προσφορά του και στον αθλητισμό της Αρκαδίας. 

Αναλυτικά:  

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έκαναν τα πάντα για να είμαστε αυτή την στιγμή χαρούμενοι και να είναι η ομάδα στην Α1 μετά από 39 χρόνια προσπάθειας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους ανθρώπους που έχουν συνδράμει σε αυτή την επιτυχία από τον πρώτο χρόνο μέχρι και την τελευταία μέρα. 

Είμαι πολύ συγκινημένος και αυτή την στιγμή το μόνο που μπορώ πω είναι ότι η νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά και σε κανέναν άλλον και θα ήθελα να επισημάνω πως όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του ιδρυτή της ομάδας και πατέρα μου, του Τάσου του Σμυρνιώτη γιατί αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχε τουλάχιστον ο Αρκαδικός στην Τρίπολη αλλά και ένα μεγάλο μέρος του αθλητισμού. 

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια τον Αρκαδικό σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκε».

πηγή: arcadiaportal.gr