Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Κώστας Εζόμο του Αρκαδικού, μετά την αιφνίδια απώλεια του πατέρα του. Ο θάνατος του ήρθε εντελώς απροσδόκητα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, μετά την επιστροφή της ομάδας από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Φίλιππο στη Βέροια. Μάλιστα ο πατέρας του φόργουορντ των Αρκάδων τον παρέλαβε από το πούλμαν και πήγαν μαζί στο σπίτι, για να αφήσει τη τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα από οξύ έμφραγμα.

Το κλίμα στην οικογένεια του Αρκαδικού είναι πολύ βαρύ και άπαντες βρίσκονται στο πλευρό του αθλητή ο οποίος – όπως είναι φυσικό – είναι σοκαρισμένος. Η διοίκηση του συλλόγου της Τρίπολης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η διοίκηση, οι προπονητές και όλοι οι παίκτες του Αρκαδικού εκφράζουν τα πλέον θερμά συλλυπητήρια τους στον παίκτη της ανδρικής ομάδας Κωνσταντίνο Εζόμο για την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα”.

Από τα περιστατικά που μας κάνουν να συνειδητοποιούμε ότι άλλα είναι τα σοβαρά ζητήματα στη ζωή και όχι μία “πορτοκαλί” η “ασπρόμαυρη” μπάλα, η οποία πρέπει να έχει σαν σκοπό τη ψυχαγωγία και μόνο. Σαν basketblog εκφράζουμε και εμείς από τη πλευρά μας τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Έλληνα αθλητή και του ευχόμαστε καλή δύναμη…