O Κόροιβος το πάλεψε απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρακλή, αλλά τελικά ηττήθηκε από τον «γηραιό» με 78-68.

Ο προπονητής του συλλόγου της Αμαλιάδας, Κώστας Σορώτος μίλησε για την εικόνα της ομάδας, στάθηκε σε μια επαναφορά που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδοιού, ενώ χαρακτήρισε «κομβικό» το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με τον Ιπποκράτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σορώτου:

«Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο εμείς προσπαθήσαμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να φανούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί, απέναντι σε μια ομάδα όπως είπα και πριν την έναρξη του αγώνα, θα είναι μια από τις δυο ομάδες που είμαι σίγουρος ότι θα ανέβει στην Α1. Είμαστε ευχαριστημένου γιατί δώσαμε κάποιες δυσκολίες σε μια ομάδα που είναι καλύτερη από μας, πιο έμπειρη πιο έτοιμη. Ισως είχαμε κάποια τύχη όταν πήγαμε το ματς στους 4 πόντους, αλλά μια πολύ καλή επαναφορά που κάναμε, που δώσαμε ένα πολύ εύκολο καλάθι στον Ηρακλή και αυτό απλοποίησε τα πράγματα. Όπως είπα και στα παιδιά μέσα, έχουμε μάθει να παίζουμε καλά, όμως, πρέπει να μάθουμε και να κερδίζουμε. Βέβαια, ξέραμε ότι ο βαθμός δυσκολίας στο σημερινό παιχνίδι ήταν μεγάλος, αλλά οι καλές ομάδες και οι καλές πορείες φτιάχνονται και από μεγάλες νίκες.

Πολλά  συγχαρητήρια στον Ηρακλή και στον κόουτς (σ.σ.: Μέξας) που ξέρω ότι είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ καλά πολλά χρόνια και δικαίως βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Η ομάδα του σαφώς έχει βελτιωθεί από τα στιγμή που έχει έρθει.

Για μας το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ιπποκράτη στην έδρα μας, μετά από δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι πολύ κομβικής σημασίας για να αποφύγουμε περιπέτειες».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΟΡΩΤΟΥ