Ο Χαρίλαος Τρικούπης δεν ανέβηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία για να παίξει το ρόλο του κομπάρσου, αλλά προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να αφήσει το στίγμα του στην παρθενική του συμμετοχή. Και η επικείμενη προσθήκη του Στέφαν Τζόρτζεβιτς… μιλάει από μόνη της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο έμπειρος σέντερ θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή ξένου στην ιστορία των νεοφώτιστων από το Μεσολόγγι. Και τι μεταγραφή, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που αποτελεί σίγουρη και δοκιμασμένη λύση στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, κάνοντας αποδεδειγμένα τη διαφορά.σε αυτό το επίπεδο.

Ο Γιάννης Δημητριάδης έψαχνε έναν ψηλό με ικανότητα στο σκοράρισμα τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και από μακρινή απόσταση και ο Τζόρτζεβιτς αποτέλεσε ιδανική επιλογή, ενώ συν τοις άλλοις είναι αξιόλογος ριμπάουντερ και πασέρ. Ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2013 για λογαριασμό του ΟΦΗ και έκτοτε έπαιξε με μεγάλη επιτυχία σε Αρκαδικό, Δούκα, Φάρο Κερατσινίου και Α.Σ. Καρδίτσας. Ο 30χρονος παίκτης έχει ύψος 2,06μ και έχει… ριζώσει για τα καλά στη χώρα μας, έχοντας τα φόντα να αποτελέσει το βασικό σημείο αναφορά και στο συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε τον: