Ο Ερμής επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την μεθοδικότητα με την οποία κινείται και φέτος, επιτυχαίνοντας μια σπουδαία μεταγραφική συμφωνία η οποία ενισχύει σημαντικά το ρόστερ στη θέση του πλέι μέικερ που… πονούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Λαγκαδά ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Θανάση Ιωακειμίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη πράσινη φανέλα για ακόμη ένα χρόνο.
 
Ο 22χρονος πλέι μέικερ (1.87), αγωνίστηκε και πέρσι στον Ερμή (αν δανεικός από τον ΚΑΟΔ), πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, γεγονός που τράβηξε το ενδιαφέρον ομάδων από την Α1. Μάλιστα, ο νεαρός γκαρντ έφτασε ένα βήμα από τον Ολυμπιακό, καθώς πήρε μέρος σε προπονήσεις και φιλικά των “ερυθρόλευκων” αφήνοντας μάλιστα θετικότατες εντυπώσεις. Παρά τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες της Α1, ο Ιωακειμίδης εκτίμησε ιδιαίτερα τη στάση των “πρασίνων” και απάντησε θετικά στην πρόταση που του είχαν καταθέσει, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό στη θέση “1”.
 
Η συμφωνία με τον ταλαντούχο άσσο είναι μια μεγάλη επιτυχία της διοίκησης του Ερμή και επιβεβαιώνει τα καλοκαιρινά ρεπορτάζ του basketblog, βάζοντας παράλληλα τέλος στις φήμες που ήθελαν άλλους παίκτες (Μακρής, Παπαδάκης) να βρίσκονται στο στόχαστρο του συλλόγου. Η ομάδα του Λαγκαδά είχε ξεκαθαρίσει και επίσημα από την αρχή της μεταγραφικής της σεζόν, ότι βασικός της στόχος για τη θέση του πλέι μέικερ ήταν ο Θανάσης Ιωακειμίδης και σίγουρα δικαιώθηκε για την επιμονή και υπομονή της.
alt