Ο ΓΣ Λάρισας θα είναι μία από τις ομάδες που θα επιβιώσουν από ακόμη μία εξαιρετικά ανταγωνιστική Α2, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σταυρόπουλο. Ο βοηθός του Θανάση Μπουλιάκη, αναφέρθηκε στον αγώνα των Θεσσαλών με τον Ηρακλή, δίνοντας παράλληλα το «σύνθημα» για το τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ στην τέταρτη αγωνιστική.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Το πρωτάθλημα όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Ήδη από την δεύτερη αγωνιστική φαίνεται πως ο κόσμος θα παρακολουθήσει πολλά ντέρμπι. Όσον αφορά την ομάδα μας, είμαι αισιόδοξος, διότι έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα και δουλεύουμε σκληρά. Τα παιδιά έχουν ενστερνιστεί την φιλοσοφία μας και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο στα προηγούμενα ματς. Ο καθένας έχει καταλάβει τον ρόλο του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε όλοι μας να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την συνέχεια. 

Αυτό το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα μέσα στην έδρα της, τον Ηρακλή και μετά έρχεται το τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να αποφύγουμε τα λάθη αν θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία το Σάββατο να πάρουμε το «διπλό». Βέβαια, οι τραυματισμοί είναι αρκετοί και αποτελούν τροχοπέδη, αλλά κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε πλήρεις στον αγώνα με τον Ηρακλή».