Στα Γρεβενά θα βρεθεί αύριο η ομάδα των Τρικάλων, για την διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα με ξεχωριστό σκοπό, με αντίπαλο τον τοπικό Πρωτέα.

Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ., θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα του θα διατεθούν στον σύλλογο αλληλεγγύης και εθελοντισμού Ν. Γρεβενών “Ελπίδα”.

Οι Θεσσαλοί θα τιμηθούν στο ημίχρονο της συνάντησης από τον Πρωτέα για την κατάκτηση της ανόδου στην Α1, όπως και ο κόουτς Γιάννης Τζήμας αλλά και ο μάνατζερ της ομάδας Κώστας Σκρέτας.

Η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν στα Γρεβενά, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία των Αγγελακόπουλου και Κατσαρέ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών θα παραθέσει γεύμα στην αντίστοιχη ομάδα του Aries Trikala B.C. και των ανθρώπων της διοίκησης της που θα την ακολουθήσουν.

Εξάλλου, συνεχίζονται οι διεργασίες στο εσωτερικό του συλλόγου ενόψει της Γενικής συνέλευσης της 28ης Μαΐου, η οποία θα ασχοληθεί με την σύσταση της ΚΑΕ αλλά και την ανάδειξη διοίκησης που θα χειριστεί τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της πρόκλησης της Α1.