Το Ψυχικό έχει μπει… φουριόζο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι δείχνοντας τις… άγριες διαθέσεις του εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Κι αν η απόκτηση των Διονύση Καπινιάρη, Μπάμπη Σαμοθράκη και Παύλου Αχή ήταν η (καλή) αρχή, τότε η συνέχεια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Οι “κυανοκίτρινοι” έκαναν δικό τους (απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις) τον Νίκο Παπανικολάου (28, 2μ05) προσθέτοντας ακόμα έναν πολύ ποιοτικό παίκτη στη φροντ λάιν τους, αλλά, κυρίως, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την Α1 στην οποία έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με τα χρώματα των Ηλυσιακού, ΑΕΚ, Ρεθύμνου και (εσχάτως) Πανελευσινιακού. Με τους “σταχυοφόρους”, μάλιστα, την περσινή σεζόν πανηγύρισε την εξασφάλιση της ανόδου στην πρώτη τη τάξει κατηγορία βάζοντας και αυτός με τη σειρά του το… λιθαράκι του αφού είχε 6.2 πόντους και 2.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Έτσι, οι νεοφώτιστοι συνεχίζουν να ισχυροποιούνται σε μεγάλο βαθμό σε περιφέρεια και ρακέτα δημιουργώντας σιγά – σιγά ένα άκρως ποιοτικό σύνολο που έχει τα εχέγγυα να διαγράψει μία πολύ καλή πορεία στα παρθενικά βήματα του Ψυχικού στην Α2 κατηγορία.