Ο Ρένος Μπαλός ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Αγρινίου στην φετινή σεζόν, με τον 23χρονο PF/C να κάνει μία εξαιρετική σεζόν και να επιβεβαιώνει την αλματώδη εξέλιξη που έχει τα τελευταία χρόνια. Ο άλλοτε άσος τη Δάφνης Δαφνίου μέτρησε 9,2 πόντους και 5,4 ριμπάουντ, την στιγμή που ήταν εξαιρετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα, χάρις στην δύναμη, την αθλητικότητα και την ταχύτητα που διαθέτει.

Ο ΑΟΑ έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του ενόψει της επόμενης σεζόν και έχει διαμηνύσει στον παίκτη ότι θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του και την νέα σεζόν, με τους Αιτωλοακαρνάνες να αναγνωρίζουν την κομβικότατη συνεισφορά του στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Βέβαια το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου δεν παίζει μόνο του για την περίπτωση του νεαρού ψηλού, διότι ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει κι η έτερη ομάδα του νομού ο Χαρίλαος Τρικούπης.

Οι Μεσολογγίτες θα προχωρήσουν σε (σχεδόν) ολική αναδόμηση του ρόστερ με κομβικούς παίκτες της ομάδας που μπήκε στα πλέι οφ να έχουν αποχωρήσει. Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να μην συνεχίσουν στην ομάδα του Ηλία Μούτσιου είναι κι ο Δημήτρης Χείλαρης που αποτέλεσε τον βασικό PF του Τρικούπη. Έτσι το Μεσολόγγι θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του με τον Μπαλό να είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζεται, ενώ έχει και το πλεονέκτημα ότι μπορεί να “ακουμπήσει” στο 5.

Επίσης είναι δεδομένο ότι κι ορισμένες αθηναϊκές ομάδες θα εξετάσουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Μπαλού, δεδομένου ότι αν κι είναι ένας παίκτης σε νεαρή ηλικία έχει μακρά θητεία στην Α2, ενώ πέρυσι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι εξελίξεις αναφορικά με τον νέο σταθμό της καριέρας του διεθνούς με τις Μικρές Εθνικές Ομάδες αναμένονται τις επόμενες μέρες με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.