Η Καβάλα συνεχίζει απρόσκοπτη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της και συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά. Την Δευτέρα (9/7) η ομάδα απέκτησε Νίκο Καμαρά, Σωκράτη Ναούμη, Αλέξανδρο Σταματογιάνη, Γιώργο Φλιάτη και μόλις μια μέρα μετά (10/7) η ομάδα έκανε άλλη μια και μάλιστα πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς ανακοίνωσε την μεταγραφή του έμπειρου φόργουορντ, Γιάννη Προδρόμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑ! ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ!

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μία ακόμη σημαντική μεταγραφή που είναι και η πέμπτη κατά σειρά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την απόκτηση του έμπειρου φοργουορντ Γιάννη Προδρόμου.

Ο Γιάννης Προδρόμου έρχεται να προσθέσει την πλούσια εμπειρία του από την Α2 Εθνική Κατηγορία, στο ταλέντο και την ορμή που ήδη υπάρχει στη Ομάδα!

Ο Σύλλογος καλωσορίζει τον Γιάννη Προδρόμου, που εκτός από καλός καλαθοσφαιριστής είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και του εύχεται Υγεία και Πολλές Επιτυχίες»!

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γιαννης Προδρόμου

Hμ. Γεν.: 26/2/1987

Τοπ. Γεν.: Βέροια

Θέση: Φόργουορντ

Ύψος: 1,96

Προηγούμενες Ομάδες: που αγωνίστηκε:Φίλιππος Βέροιας, Ηρακλής, ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκός, Τρίκαλα, Κιρτσχάιμ και την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Αρκαδικό.

 

Στο μεταξύ η Καβάλα ανακοίνωσε και τις νέες προνομιακές τιμές που θα ισχύουν για τις κάρτες διαρκείας ως τις 31 Ιουλίου.

Αναλυτικά:

«ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Αναλυτικά οι Κανονικές και οι Προνομιακές Tιμές των Καρτών Διαρκείας έχουν ως εξής:

1. Για το Διάζωμα Α (Δυτική Κερκίδα) η Κανονική Τιμή είναι 70 ευρώ και η Προνομιακή 55 ευρώ.

2. Για τα Διαζώματα Β και Γ(Ευθεία), η Κανονική Τιμή είναι 100 ευρώ και η Προνομιακή 80 ευρώ.

3. Για το Διάζωμα VIPS (Κέντρο), η Κανονική Τιμή είναι 300 ευρώ και η Προνομιακή 240 ευρώ.

4. Γενική Είσοδος 10 ευρώ για κάθε εντός έδρας αγώνα.

5. Για το Διάζωμα Δ (Ανατολική Κερκίδα), ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2510 232422»