Η εντός έδρας ήττα από τον Φιλαθλητικό, πίκρανε τους ανθρώπους του Παγκρατίου, όμως μετά τον αγώνα ο Νίκος Μπογονικολός προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των “ροσονέρι”, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξη του στους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Παγκρατίου κ. Θοδωρής Σχίζας, επικοινώνησε μετά τον άτυχο αγώνα με τον χρηματοδότη του τμήματος μπάσκετ, ο οποίος δήλωσε την ικανοποίηση του για την παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό, και υποστήριξε για ακόμα μια φορά ότι θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του ως το τέλος στηρίζοντας έμπρακτα το τμήμα μπάσκετ.

Στα αγωνιστικά, η προσοχή των “ροσονέρι” έχει πλέον στραφεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή. Ο Μάρκο Πάβλοβιτς, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε για προληπτικούς κυρίως λόγους κόντρα στον Φιλαθλητικό, λόγω ενός τραβήγματος στο πόδι, αναμένεται να μπει σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις. Ο 32χρονος σέντερ θα ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς και αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς του Σαββάτου.

Πρόβλημα αποτελεί για το τεχνικό τιμ και ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει στον ώμο ο Φώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος αναγκαστικά χάνει μεγάλο μέρος των προπονήσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προκειμένου να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ώστε να μπορεί να δίνει το παρών στους αγώνες.