Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες από την δραματική αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, όμως στον Ερμή δεν λένε να ηρεμήσουν και παραμένουν στη… τσίτα λόγω των έντονων παραπόνων που έχουν για την διαιτησία του κ. Μαγκλογίαννη. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι “πράσινοι” αναμένεται να δώσουν άμεσα στη δημοσιότητα βίντεο από τον αγώνα, προκειμένου να διαπιστωθεί η αδικία που υπέστησαν.

Όπως υποστηρίζουν οι διοικούντες του Ερμή, οι διαιτητές αρνήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα να δουν το βίντεο, ενώ καταλογίζουν ευθύνες και στον κομισάριο κ. Πολυχρονίδη, που ισχυρίστηκε ότι δεν άκουσε την κόρνα και θεώρησε ότι το επίμαχο καλάθι του Κατσαρέ στην εκπνοή μετρούσε.

Όπως αναφέρουν οι “πράσινοι” και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αρκετοί άνθρωποι των Τρικάλων παραδέχθηκαν ότι ο Κατσαρές είχε κάνει βήματα, ενώ όπως φάνηκε και από την ένσταση που κατέθεσαν μετά το τέλος του αγώνα, φέρονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το θέμα προκειμένου να δικαιωθούν.

“Ο Ερμής Λαγκαδά φαίνεται ότι πληρώνει την επιμονή του για αποκατάσταση της δικαιοσύνης σχετικά με το καθεστώς της Α2”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του συλλόγου.