Μια εβδομάδα απέμεινε για την οριστική απάντηση του Πανελληνίου, προκειμένου για το κλειστό της Κυψέλης.

Οι διοικούντες την ΑΕΚ (που έδωσαν μάχες είναι αλήθεια, αλλά δίχως αντίκρισμα) στράφηκαν, όμως, στην φιλόξενη Ζωφριά και εκτός απροόπτου η “Βασίλισσα” θα επιδιώξει να επιστρέψει στην Α1 μέσω της Διονύσου και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι “Ενωσίτες” είχαν και επισήμως επαφή με τον πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Φυλής, Κώστα Σκαμαντζούρα. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Μόνο, που όπως σας γράψαμε έγκαιρα, η πρώτη προπόνηση (αύριο, Δευτέρα, 16:30) της δεύτερης μεταβατικής περιόδου προετοιμασίας της ΑΕΚ βρίσκεται “στον αέρα”. Ο λόγος προφανής. Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο… Σκαμαντζούρας ευθύνονται γι’ αυτό. Αύριο ενδέχεται η γενική συνέλευση των εργαζομένων της ΠΟΕ – ΟΤΑ  να αποφασίσει εκ νέου κατάληψη στα δημοτικά γυμναστήρια και άλλα κτήρια εξαιτίας των απολύσεων που αποφάσισε η Κυβέρνηση.

Ως εκ τούτου, θα κλείσουν οι πόρτες και του κλειστού της Ζωφριάς. Η ΑΕΚ χρειάζεται… “σχέδιο Β” για παν ενδεχόμενο, αλλά το κακό είναι γενικευμένο και αν οι κινητοποιήσεις συνεχιστούν, θα προκαλέσουν προβλήματα σχεδόν σε όλο το φάσμα του μπάσκετ.