Η μεταγραφή ήταν “τελειωμένη“. Ανακοινώθηκε, μάλιστα, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους φίλους των “ροσονέρι“, καθώς ο αγαπημένος της εξέδρας επέστρεψε στο Μετς. Είναι, όμως, έτσι;

Ο Φώτης Βασιλόπουλος συμφώνησε με τη διοίκηση του Παγκρατίου, προκειμένου για την επιστροφή στην ομάδα, όμως όσα συμφωνήθηκαν δεν έχουν -για την ώρα- τηρηθεί. Οι διαδικασίες δεν προχώρησαν όπως έπρεπε, υπάρχει μια ανεξήγητη στασιμότητα, η οποία έχει φέρει… εκνευρισμό στην πλευρά του παίκτη και δεύτερες σκέψεις.

Την ίδια στιγμή, δύο ομάδες της Α1 (η μία αθηναϊκή) έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς τον Βασιλόπουλο, ο οποίος μετά και την περσινή χρονιά στην ΑΕΚ, απέδειξε πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις.

Θα υπάρξει μη προβλεπόμενη ανατροπή; Σε μεταγραφική περίοδο, ακόμα και κινήσεις οι οποίες ανακοινώνονται, αν δεν ολοκληρωθούν (και τυπικά) ενδέχεται να χαλάσουν. Κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις της πλευράς Τσιπίδη, όμως το βέβαιον είναι πως αν σύντομα δεν υπάρξει κινητικότητα, ο Βασιλόπουλος θα στραφεί προς τις άλλες επιλογές που έχει.

Άλλος στη θέση του μπορεί να το είχε πράξει ήδη, αφού πέρα όλων των άλλων υπάρχει το δέλεαρ της συμμετοχής στην Α1, ο νεαρός πόιντ γκαρντ όμως δεν θέλει να φανεί ότι αθετεί τον λόγο του, απέναντι σε μια ομάδα με την οποία “δέθηκε.

Η… μπάλα είναι στην πλευρά της διοίκησης, αλλά το παιχνίδι… παίζεται ακόμα!