Ο Κόροιβος διανύει την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας του με μοναδικό απόντα τον Γιάννη Αντωνιάδη.

Ο 26χρονος φόργουορντ, μπορεί να είχε συμφωνήσει αρχικά για την ανανέωση της παραμονής του στην ομάδα, όμως το θέμα του βρίσκεται στον… αέρα, λόγω διαφωνιών που προέκυψαν με την διοίκηση λίγο πριν την οριστικοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο στάδιο των συζητήσεων με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοιχτά, ακόμη και αυτό του οριστικού “διαζυγίου“. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Κόροιβος θα κινηθεί άμεσα για την κάλυψη του κενού που θα προκύψει στο ρόστερ του, καθώς θεωρείται απαραίτητη η παρουσία ενός ακόμη σμολ φόργουορντ.

Στο κλειστό της Αμαλιάδας, ο Βασίλης Νιπεργιάλης και οι συνεργάτες του βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, γι’ αυτό και οι ρυθμοί είναι σχετικά χαλαροί μιας και ο Έλληνας κόουτς δεν θέλει να… ζορίσει από τώρα τους αθλητές.

Οι ρυθμοί αναμένεται να ανέβουν από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς θα ξεκινήσουν διπλές προπονήσεις, ενώ έχει προγραμματιστεί (Τρίτη 10/9) και το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν, κόντρα στη Ζάκυνθο  η οποία αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.