Ο Αμύντας ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόελ Γκάτζο και επίσημα. Ο 23χρονος γκαρντ ύψους 1,99 την προηγούμενη χρονιά πραγματοποίησε σπουδαία πορεία με τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου στην Α2 κατηγορία.

Στο παρελθόν, ο Γκάτζο ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα με το Κουκάκι ενώ στη συνέχεια βρέθηε στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού, με τον οποίον κατέκτησε και την κορυφή της Ελλάδας με το εφηβικό τμήμα. 

Έπειτα, στην καριέρα του αγωνίστηκε για δύο χρονιές με την φανέλα του Παπάγου, με τον οποίον πανηγύρισε και άνοδο, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια πρωταγωνιστεί με την Δάφνη Δαφνίου με την οποία επίσης ανέβηκε στην Α2 την σεζόν 2018-19

Συνολικά φέτος σημείωσε 144 πόντους, μάζεψε 66 ριμπάουντ σε περίπου 19,5 λεπτά μ.ο. συμμετοχής ανά αγώνα σε συνολικά 21 παιχνίδια που συμμετείχε στην Α2 κατηγορία με τη Δάφνη.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως με την έλευση του coach Μάη Κωνσταντινίδη, μετά τον Τοπάλι, ο Γκάτζο αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη από την ομάδα με την οποία ο coach Κωνσταντινίδης συνεργαζόταν την προηγούμενη χρονιά.

Δείτε τις δηλώσεις του Γκάτζο στο www.amyntas.gr.:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την νέα χρόνια που θα ανήκω στην οικογένεια του Αμύντα. Τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω, όποτε θα μου είναι πιο εύκολο να προσαρμοστώ. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

“Ο ΑΟ Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Τζόελ Γκάτζο. Ο 23χρονος Guard, με ύψος 199 εκατοστών, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: