Στον Ηρακλή θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Δημήτρης Δέσπος και Ευθύμης Κοθράς, όπως σας είχε ενημερώσει το basketblog.gr σε άρθρο του στις 19/6 (Παίρνει…μπρος ο Ηρακλής), ενώ κοντά στην παραμονή του βρίσκεται και ο Αντώνης Μιχάλογλου.

Παίκτης του «γηραιού» αναμένεται να γίνει και ο Σωτήρης Γκιουλέκας, ο οποίος πραγματοποίησε τρομερό πρωτάθλημα με τον Φίλιππο, έχοντας 13,2 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 25 παιχνίδια. Ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ διαθέτει τεράστια εμπειρία, έχοντας πανηγυρίσει ανόδους στην Α1 με Κόροιβο και Τρίκαλα, με το basketblog.gr να σας ενημερώνει και για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Επίσης στα υπόψιν βρίσκεται και ο Στέφαν Νίκολιτς (1,93 – 27 ετών), ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου της ΑΕΚ στην Α1, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και σε Ροβινάρι (Ρουμανία), ΟΚΚ Βελιγραδίου (Σερβία), Βέντσπιλς (Λετονία), Κολωνία (Γερμανία), Ενισέι (Ρωσία) και Γκέοπλιν Σλόβαν (Σλοβενία). Επίσης, σε συζητήσεις βρίσκεται η ομάδα του Στέφανου Πέρκου με τον Σταμάτη Μπένα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ερμή Λαγκαδά, ενώ είχε μακρά πορεία με τον ΚΑΟΔ στην Α1.