Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θωράκισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φροντ λάιν του και έβαλε ένα εξαιρετικό ψηλό στο ρόστερ του. Η ομάδα της Α2 απέκτησε τον Νίκο Τσιώκο. Ο 27χρονος σέντερ που βλέπει τον κόσμο από τα 2.06μ., ανδρώθηκε μπασκετικά στον Χολαργό. Στην συνέχεια άφησε τον Χολαργό και μετακόμισε στα Ιλίσια και φόρεσε την φανέλα του Ηλυσιακού. Το μεγάλο μπαμ στην καριέρα του όμως, το έκανε με την επόμενη ομάδα του, το Ψυχικό. Ο Τσιώκος ήταν στην φετινή σεζόν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του και ένα από τα πιο σημαντικά σημεία αναφορά στης στην Α2.

Την φετινή σεζόν έκανε πολύ μεγάλα παιχνίδια στην Α2 και οι αριθμοί του αποδεικνύουν περίτρανα του λόγου το αληθές και δείχνουν την αξία του. Ο Τσιώκος αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια με το Ψυχικό στην Α2 και σκόραρε κατά μέσο όρο 13,5 πόντους (με 60,2% στα δίποντα) μάζευε 6.4 ριμπάουντ, ενώ είχε και 1 κόψιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα Δρυοπιδέων για την μεταγραφή του Νίκου Τσιώκου:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Νίκο Τσιώκο. Ο 26χρονος δυναμικός Σέντερ ύψους 2.06 αγωνιζόταν πέρσι στην ομάδα του ψυχικού μετρώντας 13,5 πόντους και 6,5 ριμπάουντ μ.ο.»!