Να ενισχύσει τα τμήματα υποδομής του θέλει ο Α.Σ.Ε. Δούκα και γι’ αυτό το λόγο προχώρησε στην απόκτηση του 17χρονου Βίκτωρα Καρακατσάνη.

Ο νεαρός πόιντ γκαρντ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην εφηβική ομάδα του Αμαρουσίου και θα δυναμώσει την περιφέρεια της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Στο δυναμικό της εφηβικής ομάδας μπάσκετ του Α.Σ.Ε. Δούκα ανήκει πλέον ο Βίκτωρας Καρακατσάνης.

Ο 17χρονος point guard (γεν. 1999), με ύψος 1.93, αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην ΚΑΠ (Αγία Παρασκευή) και η προσθήκη του στον ΑΣΕΔ ισχυροποιεί σημαντικά την περιφέρεια της ομάδας!

Η μεταγραφή αυτή ολοκληρώθηκε στα πλαίσια ενίσχυσης των τμημάτων υποδομών του Συλλόγου μας, οι οποίες πρωταγωνιστούν σταθερά τα τελευταία χρόνια σε περιφερειακό (ΕΣΚΑ) και εθνικό επίπεδο (μετάλλια σε τελικές φάσεις)».

Ο Βίκτωρας Καρακατσάνης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Επέλεξα τον Δούκα για να αγωνιστώ καθώς είναι μια άρτια οργανωμένη ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή όπως ο κ. Τάκης Μπακογεώργος και εξαιρετικούς συμπαίκτες. Το γεγονός ότι η ομάδα έχει παραδοσιακά υψηλούς στόχους ήταν ακόμη ένας λόγος για να θέλω να αγωνιστώ σε αυτή”, τόνισε ο 17χρονος playmakerκαι πρόσθεσε αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους: 

“Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται απόλυτα με αυτούς της ομάδας και είναι υψηλοί! Μέσα από τη διαδικασία των μεταβατικών προπονήσεων και της προετοιμασίας θα προσπαθήσω να εξελιχθώ σαν αθλητής, να γίνω καλύτερος και να φτάσω όσο το δυνατόν υψηλότερα μαζί με τον Α.Σ.Ε. Δούκα».