Ο Κόροιβος φτιάχνει φέτος ομάδας για… μεγάλα πράγματα και πριν από λίγο ολοκλήρωσε και τυπικά την μεταγραφή του Νίκου Ψωμά – Λυμπάρη.

Όπως είχε γράψει το basketblog, στο από 3/8 ρεπορτάζ με τίτλο “Συμφωνία με Ψωμά – Λυμπάρη“, ο δυναμικός σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και ανακοινώθηκε επισήμως από την διοίκηση της ομάδας της Ηλείας:

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την συνεργασία για ένα χρόνο με τον αθλητή Νίκο Ψωμά- Λυμπάρη. Ο Νίκος είναι 28 ετών ,έχει ύψος 2,08 και αγωνίζεται στις θέσεις 5 και 4“.

Ο Λυμπάρης φόρεσε τη σεζόν ’11-’12 τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με τη φανέλα του Πιερικού/Αρχέλαου πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις.

Αναμφίβολα η προσθήκη του ενισχύει ιδιαίτερα τη φροντ λάιν του Κοροίβου, ο οποίος πάντως δεν προτίθεται να σταματήσει εδώ τις εντυπωσιακές μεταγραφές, αλλά ετοιμάζεται να προσθέσει και άλλα “όπλα” στη φαρέτρα του.

Το συγκρότημα του Βασίλη Νιπεργιάλη είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Σωτήρη Γκιουλέκα, ενώ σε πολύ καλό δρόμο είναι και το θέμα της απόκτησης του έτερου πρώην Τρικαλινού, Νίκου Κακλαμάνου.