Με… νέο αίμα στον πάγκο του, θα πορευθεί ο Ερμής Λαγκαδά στη δύσκολη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως προέκυψε από το χθεσινοβραδινό Διοικητικό Συμβούλιο, οι άνθρωποι των “πρασίνων” ανέθεσαν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, στον Στέφανο Πέρκο, μέχρι πρότινος άμεσου συνεργάτη του Αντώνη Μπαξεβάνη.
Ο Στέφανος Πέρκος αναβαθμίζεται για πρώτη φορά στον ρόλο του πρώτου προπονητή, σαν επιβράβευση των υπηρεσιών του στον Ερμή, αλλά και στα πλαίσια της γενικότερης φιλοσοφίας ανανέωσης που επιχειρείται στον Λαγκαδά. Ο 43χρονος νέος κόουτς του Ερμή, είναι καθηγητής των ΤΕΦΑ Τρικάλων και έχει αρκετή εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί ως βοηθός των Χριστόπουλου στα Τρίκαλα (Α1) και Μπαξεβάνη στον Μακεδονικό (Α1), ενώ μέχρι φέτος ήταν πρώτος βοηθός της ομάδας.
Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Δημήτρης Γεροφώτης, που διακρίθηκε τα τελευταία χρόνια με την ομάδα της Χαλκηδόνας, την οποία οδήγησε σαν χεντ κόουτς από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Β΄ Εθνική. Παλαιότερα έχει δουλέψει ως ασίσταντ στο Πανόραμα (Α2) και τη Θέρμη (Β΄ Εθνική).
Το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση των συνεργασιών είναι η επίσημη ανακοίνωση του Ερμή, ενώ πληροφορίες θέλουν την ομάδα να μην αρκείται μόνο στην ανανέωση του πάγκου, αλλά και στην είσοδο νέου και… ταλαντούχου αίματος και στο ρόστερ.