Tου Γιάννη Ευδαίμων
26/01/2012 (14:45)

Αναμφίβολα, η παρουσία μιας “βασίλισας” στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, δίνει διαφορετική αίγλη και χρώμα. Η πλειοψηφία των ομάδων (με εξαίρεση τους Απόλλωνα και Παγκράτι που έχουν… θητεύσει στην Α1), αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ για πρώτη τους φορά, γεγονός που προσδίδει έναν ιστορικό χαρακτήρα στις φετινές αναμετρήσεις.

Εξαίρεση δεν αποτελεί ο Αρκαδικός, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Σάββατο την Ένωση, με αποτέλεσμα όλη η Τρίπολη να βρίσκεται στο… πόδι για το μεγάλο αυτό παιχνίδι. Το τελευταίο μεγάλο όνομα που είχε φιλοξενηθεί στην Αρκαδία ήταν ο Ηρακλής, τον Δεκέμβριο του 2009, με τους γηπεδούχους να έχουν πανηγυρίσει μια σπουδαία επιτυχία. Κάτι ανάλογο ελπίζουν οι φίλοι της ομάδας του Γιάννη Σμυρνιώτη να γίνει και στο Σαββατιάτικο ματς και γι’ αυτό αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών.

Το βαρύ όνομα των “κιτρινόμαυρων” σε συνδυασμό με την ανάγκη της κατάκτησης των δύο βαθμών, αποτελεί… μαγνήτη για τους φιλάθλους της πόλης και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιθυνόντων του συλλόγου το κλειστό θα γεμίσει ασφυκτικά. Μάλιστα, οι διοικούντες του Αρκαδικού συστήνουν στις φιλάθλους να πάνε σχετικά νωρίς και να πιάσουν θέση,  γιατί αναμένονται στο γήπεδο φίλοι του αθλήματος από τις γειτονικές περιοχές.