Το Πακγράτι συνεχίζει να “καταστρώνει” τα πλάνα του εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και αυτή τη φορά έκανε γνωστή την προσθήκη του Μανώλη Ματαλλιωτάκη στις “τάξεις” του συλλόγου.

Ο Ματαλλιωτάκης είναι 26 ετών, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε να πραγματοποιεί τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Μαρούσι, την Πεύκη και τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στην πορεία αγωνίστηκε στην Α2 με τη φανέλα του Πανιωνίου, ενώ αργότερα σημείωσε τρομερή χρονιά με τον Πρωτέα Βούλας στη Β’ Εθνική κατηγορία. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Έσπερο Καλλιθέας, όντας το “πρώτο βιολί” της ομάδας με 17 πόντους κατά μέσο όρο σε συνολικά 21 εμφανίσεις στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μετά από εξαιρετικές χρονιές και διαθέτοντας πλέον μεγάλη εμπειρία από τα “σαλόνια” των εθνικών κατηγοριών, θα αγωνιστεί με τον ιστορικό σύλλογο του Παγκρατίου στην Α2 Ανδρών με στόχο να πρωταγωνιστήσει και να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του στη νέα του ομάδα.

Δείτε την ανακοίνωση του Παγκρατίου:

“Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Μανώλη Ματαλλιωτάκη (2,02 – 26 ετών).

Ο Μανώλης Ματαλλιωτάκης, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε στο Μαρούσι, για να ακολουθήσει μια εξαιρετική σεζόν στην Πεύκη, που του έδωσε μεταγραφή στην Β’ Εθνική και τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, όπου είχε 15 πόντους και 10 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Αυτή η απόδοση τον έφερε στην Α2 και στον Πανιώνιο, για να συνεχίσει με δυο πολύ καλές χρονιές στον Πρωτέα Βούλας, με τον οποίο την πρώτη σεζόν είχε 11,8 πόντους κατά μέσο όρο και στην δεύτερη 14,3 πόντους σε 30 αγώνες, ενώ συνδύασε την απόδοση του με πολλά double double. Την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Β’ Εθνική με τον Έσπερο Καλλιθέας, του οποίου ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους σε 21 παιχνίδια.

Η οικογένεια του Παγκρατίου τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αθλητική χρονιά”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

Ο Μανώλης Ματαλλιωτάκης αποτελεί το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου μας. Τον καλωσορίζουμε!

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου – Pagrati Athletic Club στις Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020