Σε οργανωτική εγρήγορση βρίσκονται άπαντες στα Τρίκαλα, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Αιόλου, στο οποίο θα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες της πόλης, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει η προσπάθεια ώστε να καταρτιστεί το μπάτζετ και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ.

Ο μάνατζερ των Θεσσαλών Κώστας Σκρέτας, σε δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι, στάθηκε στην αναγκαιότητα να βοηθήσουν όλοι τη φετινή προσπάθεια, ενώ αποκάλυψε πως εκτός του Κώστα Παταβούκα, έχει υποσχθεί να βοηθήσει τον Αίολο και ο Ευθύμης Ρεντζιάς.

“Η Α2 είναι μια κατηγορία που το μόνο που έχει να δώσει στους Τρικαλινούς φιλάθλους είναι χαρά και θέαμα…  Γνωρίζουμε όλοι ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι, όμως προσπαθούμε μέσω της συγκέντρωσης πολλών ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την ομάδα να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές και υγιές Δ.Σ., το οποίο με την βοήθεια κάποιων χορηγιών θα πετύχει τους στόχους του, που είναι η δημιουργία μιας ομάδας με χαμηλό μπάτζετ η οποία θα έχει αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα”, τόνισε ο Θεσσαλός παράγοντας και πρόσθεσε σχετικά με τους δύο μεγάλους Τρικαλινούς άσσους του παρελθόντος:

“Ο κ. Παταβούκας είναι εδώ και καιρό σε επαφή μας. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα του μπάσκετ που θέλει να βοηθήσει τον τόπο καταγωγής του και μπορεί να μην βρίσκεται καθημερινά δίπλα μας, όμως σίγουρα θα μας βοηθήσει με τις γνώσεις και τις επαφές του. Το ίδιο μας έχει υποσχεθεί και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, μιας επίσης μεγάλη δόξα του Τρικαλινού και ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος αναγνωρίζει το έργο που γίνεται στον Αίολο και θέλει να βοηθήσει και αυτός…

Είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι στα Τρίκαλα ότι αν δεν είμαστε μια γροθιά, δεν γίνεται τίποτα…”. Τέλος, ο Κώστας Σκρέτας αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι και τα πλάνα για τη νέα σεζόν:

“Πρόθεση της διοίκησης είναι να μείνει ο βασικός κορμός της ομάδας και ανάλογα με το μπάτζετ που θα έχουμε στα χέρια μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τρεις – τέσσερις μεταγραφές Ελλήνων και κοινοτικών παικτών, ώστε να ανεβάσουμε το αγωνιστικό επίπεδο και να ενισχύσουμε ουσιαστικά την ομάδα”.