Στην ενίσχυση του τεχνικού της τιμ προχώρησε η ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χρήστου Χασανίδη ο οποίος θα αποτελέσει το νέο συνεργάτη του κόουτς Αβραάμ Παπαδόπουλου. Αναλυτικά: “H ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την επισημοποίηση της ένταξης του Χρήστου Χασανίδη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, στο πλευρό του προπονητή Αβραάμ Παπαδόπουλου και του συνεργάτη του, Αποστόλη Τριανταφύλλου.

Ο Χρήστος Χασανίδης έχει υπάρξει παίκτης της ομάδας μας στο παρελθόν σε δύο χρονικές στιγμές, ενώ βρέθηκε κανονικά στον πάγκο στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ο Χρήστος Χασανίδης είχε δεχθεί εξάλλου πρόταση ήδη τον περασμένο Ιούνιο προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα, κάτι που χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα τιμητικό, ωστόσο οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν είχαν επιτρέψει τότε κάτι τέτοιο”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας προπονητής έχει αγωνιστεί στην ΑΕΛ τη σεζόν 2000-01 και 04-05 (Γ΄ ΕΘνική), ενώ έχει εμπειρία και από την Α2 ως παίκτης καθώς τη περίοδο 2001-02 φόρεσε τη φανέλα του Γ.Σ. Λάρισας.